Cosmobeauty 2015 te asteapta la sala Polivalenta

Cel mai important targ de beauty din Romania, Cosmobeauty, ajuns la cea de-a  sasea editie, se desfasoara anul acesta, in perioada 13-15 martie, pentru prima oara la Sala Polivalenta din Bucuresti.




Vizitatorii vor avea ocazia sa descopere cele mai noi produse iar de la specialistii prezenti la targ, vor afla idei noi, ce converg catre un concept de frumusete si ingrijire care include si sectoarele complementare, in special medicina estetica sau mai bine spus elementele introduse in medicina estetica si toate activitatile abordate in saloanele de infrumusetare, clinici si Spa-uri. In plus, conform traditiei, la Cosmobeauty vor exista oferte promotionale si mari reduceri pentru vizitatori.

Cosmobeauty reuneste aspecte de maxim interes: Estetica aplicata ( cosmetica faciala si corporala, coafura, makeup, aparatura si echipamente, manichiura-pedichiura, masoterapie, etc) si Medicina estetica tocmai pentru a oferi profesionistilor din aceste domenii o perspectiva de informare la 360°, intr-o piata in cautare de repere, profesionalism si calitate.

Nu vor lipsi prezentarile la scena, demonstratiile de machiaj si coafura, seminariile, concursurile si intalnirile cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din Romania si din Europa 

Ajuns la cea de-a sasea editie, Cosmobeauty reuneste cea mai diversificata oferta de pe piata romaneasca si aduce la un loc cele mai renumite firme din domeniu.

Nu uita ca anul acesta trebuie sa vizitezi Sala Polivalenta in perioada 13-15 martie pentru a participa si tu la Cosmobeauty!

Abia astept sa ne intalnim acolo! 


3 comments

  1. Daaaa Alina <3,ne intalnim Pup

    ReplyDelete
  2. Abia astept! Eu chiar vreau sa te cunosc pe tine si sa vorbim face2face!

    ReplyDelete
  3. Heee ce draguta esti si eu pe tine puuup

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!